Система за светлинна терапия BIOPTRON  

Системата за светлинна терапия BIOPTRON  е медицински уред за светлинна терапия със специфичен оптичен блок, който  излъчва светлина, подобна на част от електромагнитния спектър, естествено излъчвана от слънцето, но без ултравиолетово лъчение.

Светлината BIOPTRON предизвиква биостимулативни ефекти в целия организъм, които се проявяват при третиране на кожната повърхност със светлина. Това е незрителен път на проникване на светлинната енергия.

Когато се прилага върху кожата, светлината стимулира чувствителните на светлина вътрешноклетъчни структури и биомолекули. Тъй като повърхността на кожата, върху която пада светлина, е многократно по-голяма от повърхността на очната ретина, в тъканите, които са погълнали светлина, се активизира лавина от фотохимични процеси. Оптичните характеристики на живите тъкани насърчават предаването на светлинна енергия в различни посоки. Настъпва дифузно поглъщане на светлина с цялата повърхност на кожата.

Това дава началото на верига от клетъчни реакции и ускорява така наречените второстепенни реакции, които не се ограничават само до участъка на третираната кожа, а включват целия организъм.

 

Светлинната терапия BIOPTRON може да помогне като:


• Подобрява микроциркулацията

• Подсилва имунната система

• Стимулира регенеративните и обновителните  процеси в целия организъм • Подпомага заздравяването на рани

• Облекчава болката или намалява нейната  интензивност

 Да обобщим:

• Светлината BIOPTRON е неинвазивно средство за лечение, което може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други лечебни средства.

• Тя е безопасна и безболезнена, характеризира се с кратък период на повлияване върху здравословния проблем.

• Диапазонът на светлинния ѝ спектър изключва ултравиолетовите лъчи.

• Не са известни неблагоприятни странични ефекти вследствие на приложението ѝ.

• Уредите за светлинна терапия Bioptron са лесни за употреба, т.е., не са необходими специални умения или обучение.

• Няма възрастови ограничения за приложението ѝ.

• Може да се прилага в домашни условия по терапевтична схема, в зависимост от вида на здравословния проблем.

За повече информация, вижте: http://tinyurl.com/zqe8d75.

 

Система за пречистване на въздуха Therapy Air Ion

Доказано е, че въздухът в помещенията е от 4-10 дори до 100 пъти по-замърсен от този навън, а ние прекарваме над  90% от времето си именно там – в офиса, в училище, вкъщи...

Therapy Air® Ion използва 5 филтъра, за да ни осигури въздух, пречистен от прахови частици, акари, плесени, спори, полени, животинска козина и всякакви други алергени и дразнители, които ни правят безпомощни всяка пролет.

Освен че пречиства въздуха, вграденият генератор на отрицателни йони го насища и с над 220 000 йона на см3, т.е. двойно повече отколкото съдържа въздухът около големи водопади, които са приемани за най-здравословната среда.

Истински домашен курорт с чист планински въздух.

Как Therapy Air Ion помага - http://tinyurl.com/jhq95f8

 За повече информация: http://tinyurl.com/jda8wej