Zepter

Изложител: Цептер България ЕООД

От самото си създаване Zepter се разрасна в глобална мултибрандова компания, която произвежда, разпространява и продава ексклузивни, висококачествени потребителски стоки по целия свят.

С незаменито качество на пречиствателите на въздух, вода, уредите за светлинна терапия Bioptron и технологията си за здравословно готвене, Zepter помага на милиони хора по света да живеят пълноценно и здравословно.

Therapy Air

Пречиствателите на въздух от линията Therapy Air на Zepter са сертифицирани, доказали се с времето висококачествени уреди, които филтрират въздуха до 99.9% от фина прах, вируси, микроби и алергени. Всички те създават безопасна, свежа и напълно здравословна среда в дома и офиса.

Bioptron

Медицинските уреди от марката Bioptron на Zepter представляват високо технологична апаратура, която може да се ползва както при новородени, така и при възрастни с редица заболявания. Силата на уредите идва от преструтурианата, напълно здравословна светлина, която регенерира клетките в цялото тяло и ги връща към първоначалния им здравословен вид. Така Bioptron помагат при настинки, синузит, рани, белодробни проблеми, възпаления и много други.

Edelwasser, AqueenaPro

Системите за пречистване на вода Edelwasser и AqueenaPro са многостепенни уреди, които филтрират питейната вода. Ядрото на уредите е специалния филтър Обратна осмоза, разработен за Zepter, който не позволява през него да премине нищо друго, освен молекулата вода. И двете системи са напълно безопасни, висококачествени уреди, които осигуряват здравословна вода с неутрално Ph, която може и е препоръчително да се пие ежедневно.