Ние правим бизнес с над 20 страни по целия свят, което ни направи известна марка. В основата на нашата оферта са бебешките, детските и младежките чорапи, чорапогащи, шапки и ръкавици, но в нашия асортимент можете да намерите и балетни обувки, чехли, бельо и други аксесоари. Нашата цел е да се грижим за крайното удовлетворение на клиентите и комфорта при използването на нашите продукти, особено, тъй като те често придружават нашите клиенти от първите дни от живота си. Ето защо гарантираме високото качество на нашите продукти, което е сертифицирано от сертификатите "Baby Safe" и "Child safe", издадени от Института по текстил.

За да задоволим вкусовете на нашите най-взискателни клиенти - деца - всички наши проекти, мотиви, цветове на декоративните елементи са поверени на опитни дизайнери. От сезон до сезон, те се грижат за разнообразието на дизайна и богатия цвят на всяка колекция въз основа на последните модни тенденции. 

Често нашите първи рецензенти и критици са децата на нашите служители, защото кой, ако не и деца, може да определи успеха на отделните продукти? Освен това, нашето безспорно предимство е достъпната цена. Благодарение на дългогодишното сътрудничество с доставчици и подизпълнители, можем да предложим изключително конкурентна цена, която ни прави привлекателен бизнес партньор за много компании. Сезонността на асортимента ни кара да представяме офертата си два пъти годишно - през пролетно-лятото и есенно-зимните сезони. Всеки път, когато го допълваме с нови дизайни и продукти, често използваме предложенията на Вашите - нашите Клиенти. Благодарим Ви за приноса ви за развитието на нашата компания!

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.