X-Lander

Изложител: Нио ЕООД

Бебешките колички на марката X-Lander са проектирани така, че да направят всяка разходка истинско удоволствие. Отличават се с изчистен и функционален дизайн, който се справя отлично при всякакви климатични условия и терени. Гарантират комфорт, сигурност и мекота на возене. За близнаците и породените деца,  марката X-Lander предлага една от най-леките колички на пазата, тежаща само 11,9 килограма.

Бебешки магазин „Слънчице”. При нас ще откриете богато разнообразие от модели и десени бебешки колички от утвърдени европейски производители – Espiro, Baby Design, Muuvo, Nio, Roan и X-Lander. Освен със стил и атрактивен дизайн количките ще ви радват и с практични функции, удобство, маневреност и страхотни аксесоари. Моделите, които сме подбрали за вас, са със стабилна конструкция и качествени материали, съобразени с европейските стандарти за качество,  за да бъдат вашите разходки безопасни и изпълнени само с позитивни емоции.

Нашите любезни консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор, съобразен с вашите нужди, вкус и начин на живот.