Wow Toys

Изложител: от Гуга ООД

Wow Toys е английска марка за детски играчки. Компанията е основана през 1997 година от Надим-ЕднанЛаперус. При създаването си, тя разполагас 4 вида страхотни играчки.Wow Toys си поставят за цел да произвеждат най-добрите продукти за малчугани - с фокус върху безопасността, страхотния дизайн и дълготрайността. Една от стъпките включва използването само на суровини от най-висок клас и прилагане на строги процедури за контрол на качеството. Това е начинът да се спазят високите стандарти.

През годините предприятието търпи сериозно развитие, а играчките се доказват като изключително безопасни и издръжливи. Към днешна дата Wow Toys продават продуктите си във Великобритания и още 60 страни по света. Вносител на играчките за България е Гуга ООД.

Британският производител разполага с богат асортимент от различни детски играчки. Много популярни са Play Set комплектите, с които децата могат да разиграват различни ситуациии сцени. Например, някои комплекти включват герои, обзавеждане и материали за пресъздаване на детска градина, предучилищна, парти за рожден ден, ферма с животни и др.

Продуктите на Wow Toys са подходящи за различни ситуации. Например, има различни играчки без батерии, които могат да се използват дълго време, без да е необходимо зареждане и харчене на допълнителни средства за тях. Те са здрави и са подходящи за използване от децата по всяко време. Пример за такива играчки са Play фигурките с различни герои. Те могат да се употребяват за самостоятелна игра от детето или то да ги използва за игра с други деца. Този тип играчки са проектирани по такъв начин, че да не представляват опасност от задавяне за малчуганите. Играчките са подходящиза деца над 10 месечна възраст.

Интересни за малките са функционалните играчки с механизъм. Такива са различни превозни средства като коли, линейки, самолети, влакчета и др. Освен, че могат да ги забавляват, те са полезни и за подобряване координацията на ръцете и фините двигателни умения.

Wow Toysвлагат сериозни усилия, за да осигурят безопасност, високо качество изабавление за най-малките. Ето защо те предлагат играчки с 5 години гаранциясрещу производствени дефекти. Гаранцията покрива всякаква повреда на двигателя, дефектна изработка или счупване, стига продукта да се използва в нормални, битови условия и да се следват препоръките за употреба.

Английската марка предлага широка гама продукти, които насърчават двигателните умения, вдъхновяват въображението и са безопасни. Без PVC, токсична боя, бисфенол А и малки части. Играчките са също лесни за почистване.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.