Wooden Magic

Изложител: ЕЛИ – Л ЕООД

WoodenMagic е български производител на детски дървени катерушки и играчки, насърчаващи двигателната активност още от най – ранна детска възраст. Нашите продукти са вдъхновени от метода на Монтесори и са проектирани така, че да стимулират детското развитие, въображение и двигателна култура. За производството използваме първокачествен FSC сертифициран дървен материал и безопасни за децата бои и лакове на водна основа. Продуктите ни са произведени в съответствие с хармонизирани стандарти БДС EN 71 - 1, EN 71 - 3 и EN 71 - 8. 

Нашето портфолио се състои от:

Пиклер триъгълник – Най – актуалната детска катерушка. Представлява дървена триъгълна рамка, по която детенцето може да се катери. Предлагаме както модифициращ се триъгълник, така и сгъваем в 3 различни цветови комбинации. Подходящ за прохождащи/проходили деца.

Дървенакатерушка – По – голямото братче на Пиклер триъгълникът. Перфектна както за дома, така и за двора. Kатерушката е любима както на най – малките, така и на по – големите деца. Състои се от катерушка, пързалка, рампа за катерене и люлка.

Помощна Монтесори кула – Представлява кула, по която детенцето може да се покатери и да извършва самостоятелно действия като миене на ръце, зъбки или помагане в кухненските задължение. Свръх лека и компактна с перфектно лаково покритие.

Дървен рокер/люлка:Мултифункционална играчка, подходяща както за люлеене, така и за катерене

Детска дървена къща:Иновативен продукт за Българския пазар. Всяко дете може да сглоби и проектира къщата само, тъй като е на модулен принцип. Сглобява се точно както пъзел Лего.