Womar - полска фабрика с европейски стандарт - одеала, пелени, възглавнички анти-рефлукс, възглавнички за кърмене, слингове, кенкуру 

Галикс е утвърден вносител на пазара вече 20 години . Продуктите , които Галикс предоставя на своите клиенти са съпроводени със Европейски сертификати за качество и сигурност . Галикс работи като помощник на родителите в процеса на отглеждане на бебето и детето . 

Галикс държи на качеството, а заедно с това предоставя и най-добрите цени на пазара. Ние сме официални вносители на някои от най-реномираните марки на Европейския пазар като ADBOR,Тако, Gusio-бебешки колички , люлки,шезлонги, BabyOno - детски играчки и аксесоари за майката и бебето, Berber- детски кошари за игра и подложки за повиване, Babyhope - детски мебели , Belis –детски мебели и други. Всичко нужно от количката – като важен аксесоар за бебето до бебешкото креватче , продуктите за хранене, къпане, игри, забавление и равитието на уменията на детето. 
Всичко, от което имат нужда младите родители можете да намерите на най-добри цени и с отлично европейско качество на изработка и поддръжка.