90 ГОДИНИ В ХАРМОНИЯ С ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

WELEDA е основана в Швейцария през 1921 г. от холандската лекарка Ита Вегман и известния философ Рудолф Щайнер. От създаването си, фирмата развива и предлага медицински продукти, хранителни добавки и козметика. Към момента немско-швейцарската марка присъства на пет континента, а 90-годишната й история я превръща в една от най-търсените био-козметични марки в света.

Козметиката на WELEDA се произвежда в модерни производствени фабрики с огромно внимание към избора на суровини. Голяма част от използваните растения, като например невенът, се добиват в собствените биологично-контролирани градини на фирмата. Съставките са оптимално комбинирани и изключително нежни към кожата, НЕ съдържат синтетични консерванти, оцветители и ароматизатори. Сертифицирана козметика – международен сертификат NATRUE.

Природата и човешкият организъм се основават на еднакви принципи на съществуване. WELEDA създава лечебни грижи за тялото и лицето, които действат комплексно. Балансираните текстури на база на натурални съставки поддържат здравословния баланс, като подпомагат виталните процеси на целия организъм.

С грижа към Природата и нашето Здраве!

 

Селекта Интернационал е създадена през 1997 г. Фирмата е официален вносител и дистрибутор на водещи международни козметични, парфюмерийни марки и хранителни добавки. Партньори на фирмата са аптеки, дрогерии, парфюмерийни и био магазини на територията на цялата страна.