Испанската марка Pasito a Pasito (част от групата DISET S.A.) е  на испанския пазар повече от 20 години и понастоящем е лидер в производството и продажбите на чанти за памперси и чувалчета за колички в Испания, като 30% от продукцията им се изнася. В отговор на все по-голямото търсене  на продукти с „по-европейски” вкус, през 2014 година е създадена марката WALKING MUM. Продуките на новата марка са по-динамични, ежедневни и практични.

 

Моделите на WALKING MUM са вдъхновени от северно европейския дизайн, и са разработени съвместно с холандския клон на фирмата. Освен с изчистен и съвременен вид, продуктите на WALKING MUM се отличават с усет към детайла и безкомпромисно качество на изработката и вложените материали, които са от най-ново поколение и са преминали всички тестове за безопасност на ЕС.

 

Мобайл Шоп Къмпани ЕООД е вносител на внимателно подбрани, висококачествени бебешки стоки и аксесоари от 2009г. Ние сме изключителен дистрибутор за България на бебешките аксесоари и умно измислени пособия за отглеждане на бебе на американската фирма Prince Lionheart, която има дългогодишен опит в разработването на бебешки и детски продукти. Предлагаме богат асортимент на слингове и ергономични раници за носене на бебе на марките Minimonkey и TheBabaSling, които са практични, удобни и лесни за използване. В нашите асортименти са включени и висококачествени видео бебефони на холандската марка Luvion с големи цветни дисплеи, несравнимо качество на изображението, голям обхват и сигурна връзка. Нови предложения от тази година са топлите чувалчета и аксесоари на испанските  марки Walking Mum и Tris & Ton, които се отличават с оригинален дизайн и високо качество на изработка.