VISIOMED GROUP е лидер на френския пазар в  проектирането, разработването и внедряването на иновативни решения за здравето. Компанията е автор на безконтактната инфрачервена технология за измерване на температурата и на редица други иновативни продукти в областта на грижа за бебето и детето под марката.                            

 Когато се появи бебето, това винаги е прекрасен и незабравим момент! Но за майките, това е и време, изпълнено с много грижи,  безпокойство  и неизвестност.

С  Visiomed Baby ®  компанията   иска   да   даде  увереност  на майките като предлага лесни решения и продукти, специално създадени да отговарят на нуждите и очакванията – ефективност, надеждност, лесно  приложение, практичност и безопасност.

За Visiomed baby® иновациите и технологиите са топ приоритет, за да предложат най-доброто на майките. Опита в областта на здравето и здравословния начин на живот се базира на споделения опит с медицински специалисти и специалисти по хранене.

С  Visiomed всеки ден получавате най-доброто за вашето бебе: 

-за здравето – термометри, аспиратори за нос, електронни везни

-за хигиената – комплекти Грижа за бебето, електронни гребени против въшки и техните яйца, стерилизатори за залъгалки

-за добрия сън – овлажнители и йонизатори за въздух

-за защита – слънчеви очила за бебета и деца

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Visiomed, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, SwimFin, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.