За производителя

EMSA GmbH е иновативна компания базирана в Германия и специализирана в производството на стоки за домакинството и за децата, която е успяла да изгради международно призната марка за различни продукти.

Световноизвестната компания EMSA e основана през 1949 и има повече от 60-годишен опит в производството на качествени стоки. През последните години EMSA неотлъчно е сред първенците на класацията “Тop 100 most innovative German SMEs”. Класирането на челните места в този престижен форум обхващащ малкия и среден бизнес в Германия.

Да се прибереш вкъщи и да се чувстваш добре – на това е посветена марката EMSA (https://www.emsa.com/en/company/).

 

За нас

Viabomo.com е он-лайн магазин посветен на българския потребител. Постепенно ние изградихме партньорство с немския производител и през 2016 започнахме да предлагаме на българския пазар висококачествени продукти за семейството, произведени в Германия, на разумни цени.

Запознахме се с EMSA при отглеждането на нашите деца, в търсене на продукт изработен от висококачествени материали. Термосите със защита от стъкло, за разлика от алуминиевите такива, позволиха безопасното  съхранение на преварена вода за приготвяне на адаптирано мляко и топли напитки.  Докато термо каните за кафе и чай, и гарафите предоставиха истинско удоволствие за нас - родителите.

Продуктите са произведени от EMSA GmbH., Германия, а нашето желание е, те да достигнат до вас.

 

Продуктите

Детски комплекти за хранене и неразливащи чаши - Научете най – малките да се хранят правилно с продуктите на EMSA. Тези продукти са здрави, защитени от надраскване, нечупливи и 100% безопасни. Сладките животни от семейната ферма и смешната мравка Антон карат децата да се усмихват радостно. Öko-Test им дава висока оценка "Very Good".

Термоси - универсален избор за всяко домакинство. Вътрешността на термоса е това, което го прави ценен.

Поглеждайки вътрешността на термос със стъклена защита, можете да видите, че вътрешността е със сребрист цвят. Това рефлексно покритие също спомага за излизането на по – малко топлина.

Термосите на EMSA запазват напитките като кафе или чай изпълнени с вкус за 12 часа топли / 24 часа студени. Защитата се състой от 5 пласта. Но наистина, не е само взаимодействието между петте пласта, което прави нашите доказано защитени от счупване термоси толкова уникални, то също е базирано на тяхното ръчно изработване (hand-blown and hand-made).