Правилният избор на плат за дизайн на дрехи и бельо за деца и бебета е приоритет за нашата компания. Цялото ни производство се основава на плата, изработен от органичен памук с бамбукови влакна, който е напълно сертифициран.

*Бамбукови влакна – влакната, които се използват при изработката на нашите продукти, се характеризират с пропускливост на въздуха и са антибактериални.

*Органичен плат – най-здравословният и безопасен материал за вашите деца. Не причинява алергии или раздразнение на кожата, затова е предназначен за най-взискателните клиенти.

Кристали Сваровски

Нашата страст е правенето на дрехи за деца и бебета. Опитваме се да избираме материали и допълнения, също така и да предоставим най-добро качество, затова през време на процеса на производство използваме уникални и забележителни кристали Сваровски.

Безшевно закрепване

Новаторско решение за производство на дрехи и бельо за деца и бебета е използването на метода за безшевно закрепване, което предоставя възможността за създаване на нови решения за структурата и функционалността на нашите продукти, предоставяйки несравним комфорт за нашите най-малки клиенти.

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.