Органичен памук

Бамбукови влакна

Правилният избор на плат за дизайн на дрехи и бельо за деца и бебета е приоритет за нашата компания. Цялото ни производство се основава на плата, изработен от органичен памук с бамбукови влакна, който е напълно сертифициран.

*Бамбукови влакна – влакната, които се използват при изработката на нашите продукти, се характеризират с пропускливост на въздуха и са антибактериални.

*Органичен плат – най-здравословният и безопасен материал за вашите деца. Не причинява алергии или раздразнение на кожата, затова е предназначен за най-взискателните клиенти.

Кристали Сваровски

Нашата страст е правенето на дрехи за деца и бебета. Опитваме се да избираме материали и допълнения, също така и да предоставим най-добро качество, затова през време на процеса на производство използваме уникални и забележителни кристали Сваровски.

Безшевно закрепване

Новаторско решение за производство на дрехи и бельо за деца и бебета е използването на метода за безшевно закрепване, което предоставя възможността за създаване на нови решения за структурата и функционалността на нашите продукти, предоставяйки несравним комфорт за нашите най-малки клиенти.

С грижа

Към детайла

 "Мони Трейд" ООД е търговска фирма с основна дейност внос и търговия на детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки,триколкии и др. Повече от 20 г. ние предлагаме на българския пазар богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Фирмата e утвърдeнa като водещ вносител на детски стоки с изградена търговска мрежа, обслужваща нашите клиенти и бизнес партньори в цялата страна. Ние Ви предлагаме нов стил, удобство, високо качество и достъпни цени. С нас деца и родители ще изпитат радостта от щастливите и жизнерадостни детски мигове.