Urgo

Изложител: Магнафарм

Лидер във Франция и на много пазари, компанията демонстрира желание за разширяване в международен план, който вече представлява 48% от оборота й. Eксперт в спешната помощ, № 1 на пазара на пластири в аптеките. URGO е марка, предпочитана от повече от 70% от французите, високо ценена за качеството и ефективността на своите продукти.
От 60-те години до днес предлага на пазара иновативни експертни решения при следните проблеми: постоперативни рани, херпес, афти, синини, порезни рани и одрасвания, мехури, мазоли и кокоши трън, гъбички под ноктите, изгаряния.

Laboratoires Urgo е френска семейна фирма, поставила си за цел идентифициране на нуждите на потребителите и здравеопазването, предлагайки технологични, новаторски отговори на традиционни проблеми.

Urgo са признати както от широката общественост, така и от медицинските специалисти (лекари, фармацевти, медицински сестри и др.) и лаборатории.

Трайният успех се дължи на постоянен фокус в иновациите, значителни инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, производство и клинични изследвания за доказване на терапевтичната ефикасност на всички продукти.