Twistshake

Изложител: Гуга ООД

Twistshake е шведска марка, която разработва и произвежда висококачествени продукти за бебешко и детско хранене. През последните години фирмата въведе множество иновации в своите продукти, които ги правят предпочитан избор от родителите. Част от продуктите с марка Twistshake са:

-          Бебешки шишета – от раждането на бебето, докато може да започне да пие от чаша със сламка. Бебешките шишета Twistshake идват заедно с миксер за пълното разбиване на сухото мляко, без остатъчни бучки. Също така в комплекта има включен и допълнителен контейнер за сухо мляко, което позволява на родителите да излизат с две дози за хранене навън. Предлагат се в приятни и модерни цветове, което ги прави желан избор от майките.

-          Бебешки биберони – различни размери, специални отвори, които предотвратяват навлизането на въздух в бебешкото коремче и по този начин намаляват коликите.

-          Бебешки залъгалки  и чесалки – за успокоение на бебетата по време на коликите и растежа на зъбките. Те са ергономични, безопасни и действат успокояващо на бебетата, по време на растежа им.

-          Детски чаши за пиене – различни видове – със сламка, с твърд или спортен накрайник

-          Прибори за хранене детско хранене – самозалепващи се поставки, чинии, купички, вилички, лъжички, ножчета и други.

-          Торбички за многократна употреба за храна – паучове – в тях можете да поставите домашно приготвените пюрета и да се насладите на разходката с бебетата Ви навън.

-          Кухненски роботи за здравословно приготвяне на бебешка и детска храна

Продуктите на марката бързо се наложиха като предпочитан избор на родителите, които искат да предложат най-доброто за своето дете. Те са напълно безопасни, като не съдържат BPA и други вредни елементи и притежават всички сертификати за качество и безопасност.

Гуга ООД е официален дистрибутор на Twistshake от 2019 г. Разполагаме на склад с голямо количество и разнообразие от продуктите на Twistshake. За нашите партньори предлагаме и брандирани стелажи, които да помогнат за по-доброто предлагане на продуктите пред крайните клиенти.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.