Tutis

Изложител: Нювива ООД

Детските колички TUTIS са създадени да се адаптират към нуждите на всяко семейство и да превърнат ежедневието в едно приятно пътуване, защото ЗАЕДНО СМЕ ЩАСТЛИВИ.

Ние ви подкрепяме на всякъде! Влагаме знанията и опитаси в дизайна на детски колички. Нашите решения са предвидени да ви служат в продължение на години! Дизайните ни радват окото и в същото време перфектно изпълняват своите задачи.

Всяка количка, която изработваме, влагаме частица от себе си, стремим се и постигаме те дасакачествени, технични и най-важното удобни за майките и техните деца.

Ние предлагаме изпитани във времето класически колички, както и колички, отличаващисе със своите изключителни технологични иновации и дизайнерско решение.

Нювива ООД е вносител и дистрибутор на бебешки и детски стоки.

Продуктите, които предлагаме са внимателно подбрани, отличават се с  модерен дизайн, функционалност и високо качество. Те са иновативни, с високо качество и на отлична цена.

 Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и приятното изживяване, както на майките, така и на малките им съкровища.

 Освен собствена търговска марка Buba, ние сме официален вносител за България на някои от най-популярните марки за бебешки продукти:  Част от нашето семейство са: Tutis, Cosatto, KinderKraft, Motorola, Nuvita, Reer, Thermobaby, Chillafish и др.