Историята на Tutis започва от 1994 година, когато е основана компания за търговия с бебешки и детски продукти. Не след дълго се стига до идеята за стартиране на производство на собствени детски колички и така през 1998 първата количка потегля по улиците в Литва. С времето производството на колички се превръща в основна дейност на компанията. Днес няма да е преувеличено да кажем, че едно поколение бебета порастна в колички Tutis. Същевременно компания расте заедно с бебетата. След като завладява пазара в Литва, тя получва международно признание за системата Tutis Zippy. Годините опит и традиции и безупречно качество съчетани с креативни и авангардни технологии, решения и модерен дизайн са факторите, които определят стила на количките Tutis Zippy.

Днес Tutis постоянно развива и разширява дейността си, открива нови приятели и партньори, търси нови идеи и просто се наслаждаваме на това пътуване, на постоянното усъвършенстване, белязано от малки или големи промени, и започнало преди близо 2 десетилетия.

 

 

 Нювива ООД е  вносител и дистрибутор на широка гама от бебешки и детски продукти на утвърдени европейски производители сред които Reer, Avionaut, Noordi, Zippy, ThermoBaby, Keter, KinderKraft, Nuvita, LittleLife. Компанията предлага и продукти със собствената си търговска марка Buba.

Внимателно подбрани, нашите  продукти се отличават с модерен дизайн, функционалност и високо качество. Нашият стремеж е да осигурим всичко необходимо за здравето, комфорта и забавлението на майките и малките им съкровища, поради което непрекъснато разширяваме асортимента си с нови иновативни и висококачествени продукти на отлична цена