Испанската компания Tris & Ton е посветена на света на детето. Гамата продукти е изключително функционална, като същевременно вкарва нотка на закачка и забавление в света на малките. Това превръща продуктите на Tris & Ton и в чудесен подарък.

Мисията на компанията е да създава висококачествени продукти, с иновативен и весел дизайн, в който са вложени много креативност и жизнерадостни  цветове. Освен, че са много удобни, продуктите на Tris & Ton се отличават с това, че създават много настроение и положителни емоции за родителите и техните деца. Артистичните, но практични  аксесоари за колички позволяват на всеки родител да превърне „превозното средство” на мъничето си в уникат.

Всички продукти на Tris & Ton са създадени и изработени в Испания от високотехнологични и качествени материали, и са преминали през всички необходими тестове за безопасност на ЕС.

 

Мобайл Шоп Къмпани ЕOOД е вносител на внимателно подбрани, висококачествени бебешки стоки и аксесоари на от 2009г. Ние сме изключителен дистрибутор за България на бебешките аксесоари и умно измислени пособия за отглеждане на бебе на американската фирма Prince Lionheart, която има дългогодишен опит в разработването на бебешки и детски продукти. Предлагаме богат асортимент на слингове и ергономични раници за носене на бебе на марката Minimonkey, които са практични, удобни и лесни за използване. Нашия асортимент включва и висококачествените видео бебефони на холандската марка Luvion с големи цветни дисплеи, несравнимо качество на изображението, голям обхват и сигурна връзка. Топлите чувалчета и аксесоари на испанските  марки Walking Mum и Tris & Ton се отличават с оригинален дизайн, изключително качество на вложените материали и безупречна изработка. Новото предложение за тази година са уникалните цветни бебешки шишета на шведската марка TWISTSHAKE. Всички предлагани от нас марки са с безкомпромисно качество, стил,  функционалност и безопасност.