Tiny Love е международна компания за производство и дистрибуция на бебешки играчки, чиито  продукти са с международно признание, след като са получили няколко световни награди за иновации и развитие. Вълшебството на един различен свят и стремежа за иновативност е тяхното мото, с което провокират непрестанно развитието на бебето.

Tiny Love създават динамични, занимателни и развиващи играчки, които възпитават и стимулират уменията и сетивата на бебето. Всеки един иновативен продукт е плод на много труд и любов и отговаря на международни стандарти за качество и безопасност. Затова бъдете сигурни, че всяка играчка, която стои на рафта в магазина е произведена с внимание и грижа за Вашето дете.

Ние от Tiny Love вярваме, че както храната осигурява важните елементи, необходими за разтежа на детето, така и играчките Tiny Love допринасят за умственото, двигателно и емоционално развитие на бебето.

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Visiomed, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, SwimFin, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.