SwimFin

Изложител: Ивентас ЕООД

SwimFin® e английска компания и автор на революционен помощник за плуване, създаден, за да помогне на всеки, който в иска да се научи да плува, да се забавлява и да се чувства сигурен във водата. Това е първият в света помощник за плуване, който може да се използва както от  бебета и малки деца, така и от възрастни!

 Да се научиш да плуваш с перката SwimFin ® е не само лесно, но и много забавно!

 За разлика от традиционните  помщници  –  надуваеми  ръкави,  пояси,  „макарони“  и  други, SwimFin ®  не ограничава движението на ръцете или краката, така че малчуганите имат пълна свобода да ритат, пляскат и пръскат във водата. А докато се забавляват,   SwimFin работи в хармония с тялото и помага да се поддържа естествена позиция за плуване. SwimFin® гарантира пълна безопасност  - той няма да се изхлузи, няма риск от преобръщане или загуба на равновесие. И без проблем ще убедите детото да го носи, защото

 Е ЗАБАВНО ДА БЪДЕШ АКУЛА !

 Към помощника за плуване може да добавите и цял комплект допълнителни принадлежности -  шапка за плуване със забавен дизайн и удобна раница с перка.

Всеки може да се научи да плува!

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Visiomed, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, SwimFin, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.