Stokke

Изложител: Атлия ЕООД

Stokke е норвежка компания, основана през далечната 1932 г. Първоначално изработва мебели за възрастни. Първият продукт, предназначен за деца се появява през 1972 г.- емблематичното столче Tripp Trapp. Първата детска количка е представена през 2003 г.- иновативната Stokke Xplory, с концепция за висока седалка, която улеснява контакта между дете и родител.

Днес Stokke продължава своята традиция да предлага иновативни продукти, които подпомагат емоционалната връзка с детето и същевременно носят неповторимия стилен дизайн на марката.

Stokke Xplory V6- всеки сантиметър от емблематичната количка е създаден, за да повдигне бебето по-близо до вас. Уникалният  дизайн прави Stokke Xplory една сбъдната мечта.

Stokke Tripp Trapp - столчето, направило революция в дизайна на детски мебели. Разработено така, че да пасне идеално към масата за хранене, поставяйки детето в центъра на вашето семейство, позволявайки му да учи и да се развива. Интелигентният дизайн следва израстването на малкия човек и е верен спътник за цял живот.

Атлия ЕООД е с 15-годишен опит в дистрибуцията и търговията на едро и дребно с бебешки и детски стоки. Фирмата е официален представител на световноизвестните марки  Miniland, Happy Horse, Bam Bam, Stokke.

Фирмата е собственик на Бебе бутик 9+, ул. «Страхил Войвода» 2А, където можете да откриете пълната гама на предлаганите марки.