Silan Sensitive e с лека, дерматологично одобрена формула и е единственият омекотител, препоръчан от Европейската фондация за изследване на алергиите (ECARF). Продуктът се предлага в два нежни аромата - Sensitive и Sensitive Aloe Vera & Almond Milk. Освен деликатния аромат, на който цялото семейство може да се наслади, Silan Sensitive прави прането изключително меко на допир.

 

Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления: Перилни и почистващи препарати, Козметика и Лепилни технологии. Основана през 1876 г., компанията държи водещи пазарни позиции по цял свят, както в потребителските, така и в индустриалните бизнеси с добре познати марки като Persil, Schwarzkopf и Loctite.

Henkel започва бизнеса си в България през 1998 г. От 2003г. има дистрибуторска мрежа за перилни и козметични продукти, а от 2007 г. осъществява в страната и производство на продукти за строителството. Компанията е известна на българските потребители с търговските марки Persil, Rex, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Schwarzkopf, Palette, Taft, Fa, Schauma, Gliss, Ceresit, Loctite, Moment, Pritt, Thomsit.