Silan Sensitive е дерматологично тестван омекотител за тъкани. Новата формула с перли, които съдържат екстракт от Алое Вера, позволява постепенното му освобождаване при всяко движение и докосване на дрехите. По този начин Silan е още по-грижовен и нежен към прането и кожата. Придава невероятна мекота на дрехите.

Със Sensitive продуктите Persil и Silan на Хенкел Вашата кожа ще усети разликата!

Източник: Клиника по Дерматология и Алергология, 2013

 

Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления: Перилни и почистващи препарати, Козметика и Лепилни технологии. Основана през 1876 г., компанията държи водещи пазарни позиции по цял свят, както в потребителските, така и в индустриалните бизнеси с добре познати марки като Persil, Schwarzkopf и Loctite.

Henkel започва бизнеса си в България през 1998 г. От 2003г. има дистрибуторска мрежа за перилни и козметични продукти, а от 2007 г. осъществява в страната и производство на продукти за строителството. Компанията е известна на българските потребители с търговските марки Persil, Rex, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Schwarzkopf, Palette, Taft, Fa, Schauma, Gliss, Ceresit, Loctite, Moment, Pritt, Thomsit.