Silan Sensitive е дерматологично тестван омекотител за тъкани препоръчан от ECARF. Новата му подобрена формула е показала отлични резултати в тестове на ECARF, и се доказва като изключително толерантна към хора с чувствителна кожа и алергии¹. По този начин Silan е още по-грижовен и нежен към прането и кожата. Придава невероятна мекота на дрехите. Той се предлага в два нежни аромата Silan Sensitive и Silan Sensitive Rose&Silk Extracts.

 Със Sensitive продуктите Persil и Silan на Хенкел Вашата кожа ще усети разликата! Доверете се на перфектната двойка: Persil Expert Sensitive и Silan Sensitive за съвършена чистота и най-нежна грижа! За здрави деца и щастливи майки!

 ¹ Източник: Клиника по Дерматология и Алергология, 2013

Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления: Перилни и почистващи препарати, Козметика и Лепилни технологии. Основана през 1876 г., компанията държи водещи пазарни позиции по цял свят, както в потребителските, така и в индустриалните бизнеси с добре познати марки като Persil, Schwarzkopf и Loctite.

Henkel започва бизнеса си в България през 1998 г., от 2003г. има дистрибуторска мрежа за перилни и козметични продукти, а от 2007 г. осъществява в страната и производство на продукти за строителството. Компанията е известна на българските потребители с търговските марки Persil, Rex, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Schwarzkopf, Palette, Taft, Fa, Schauma, Gliss, Ceresit, Loctite, Moment, Pritt, Thomsit.