Shadez

Изложител: Гуга ООД

Shadez е швейцарска марка продукти за деца, разработена от родители. Те забелязват нарастващата нужда от модерни детски очила, комбинирани с оптимална защита и издръжливост. Именно тази нужда е основополагаща при разработването на концепцията за модерни очила, подходящи за различни възрасти. Целта на продуктите е да се използват за ефективно предпазване на очите и като допълнение към стила на малчуганите.

Дизайнерската гама на Shadez е адаптирана за всяка възрастова група, така че вашето дете да намери своя индивидуален стил на изразяване.

 

Детските очила с марка SHADEZ се предлагат в България от ГУГА ООД и могат да се разделят на няколко основни категории:

Слънчеви очила за деца – предназначени са за деца от различни възрастови групи. Основната им цел е да предпазят очите на малчуганите от вредните слънчеви лъчи. При детето, лещата вътре в окото е по-ясна, в сравнение с тази при възрастен, което позволява повече UV лъчи да проникнат дълбоко в окото. Това прави децата по-податливи на увреждане на ретината от UV лъчи. Рамките са изработени от гума, а материалът, който се използва за лещите е поликарбонат. Тези материали са в пъти по-издръжливи и позволяват дълготрайно използване на очилата.

Слънчеви очила за бебета – проектирани са да предпазят очите на вашето детенце от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Характеризират се с лека, устойчива и гъвкава рамка. Очилата се предлагат в различни размери, а ергономичният им дизайн е специално разработен, за да пасне на вашето бебе.

Очила с поляризация за деца и бебета – предназначени са да премахнат отблясъците от слънчевите лъчи, при преминаването им пред лещите. Характерно за лъчите на слънцето е, че когато се ударят в равната повърхност на лещите, светлината се отразява във всички посоки. Така предизвиква неприятни отблясъци, които могат да попречат на нормалното гледане през очила. Тези отблясъци се блокират именно с помощта на антирефлексното покритие, което имат лещите.

Очила за работа с компютър, за деца – предпазват зрението на децата от вредната синя светлина, която води до увреждане на ретинатана окото. Източници на синя светлина могат да бъдат компютри, LED осветление, слънце, таблети, смарт телефони, телевизори и др. Децата са изложени продължително време на синя светлина, заради боравенето си с различни електронни устройства. Те са най-уязвими и заради по-чувствителните си ретини. Очилата за работа с компютър имат специален филтър, който „отрязва“ синята светлина, предпазвайки по този начин очите им.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.