Septona

Изложител: Амперел ООД

SEPTONA е гръцка компания, основана през 1975г, утвърдена като един от водещите производители на продукти за лична хигиена.Износител в повече от 70 страни по света, както и една от водещите компании в Гърция. Непрекъснатите инвестиции в нови технологии, в комбинация с усъвършенствана система за контрол на качеството във всеки производствен процес, осигуряват продукти за персонална грижа от най-високо качество. Всички продукти са разработени с една обща цел, да осигурят най-доброто преживяване от използването им, всеобщо признато от бизнес партньори и потребители.
Продуктите са насочени в различни категории: Лична хигиена за цялото семейство, Нежни продукти за бебета и деца от 1ия ден, Козметични продукти за лице, Антибактериални почистващи продукти – БИОЦИДИ (елиминират бактерии и вируси H1N1, H3N2)

SEPTONA днес е синоним на КАЧЕСТВО, ЧИСТОТА и ЕСТЕСТВЕНОСТ в личната грижа на потребителите по целия свят.

www.septona.com

 Амперел ООД– водеща компания за дистрибуция на козметика, храни, напитки от най-високо качество и производители на световно ниво. Компанията е с традиции в бранша от 1993г и утвърден лидер в пазара, заради безукорното ни отношение към клиентите, което е част от амбицията да подпомагаме българския бизнес и да сме надежден партньор на потребителите. Гордеем се, че днес разполагаме с централен офис в София и най-развитата дистрибуторска мрежа в страната с регионални офиси в областните градове. Разчитаме на професионализма на 350 квалифицирани служители, чиято задача е да изпълнят всяко клиентско желание в 11 дистрибуторски центъра. Компанията обслужва общо 12 000 крайни точки за продажба. Предлагаме многокомпонентни търговски услуги, разчитайки на силен маркетинг, логистика, мърчандайзинг, продажби и администрация. Нашата цел е 100-процентова ефективност в обслужването на клиенти, ето защо екипът ни непрестанно проучва пазара и изследва всички черти на потребителското поведение.

Работим с утвърдени световни и български брандове, като гарантираме професионално отношение, защото ние знаем, колко важни са бързината и качеството за нашите клиенти.

www.amperel.net