SANO е най-големият производител на перилни и почистващи препарати за дома и бита в Израел. Сано предлага над 800 продукта за вашите хигиеннинужди. Компанията е основанапрез 1965 г.SANO е производител на широка гама продукти, като тоалетни принадлежности, перилни препарати, препарати за почистване, продукти за освежаване на въздуха и препарати против насекоми. Компанията е известна с високото и непроменено в годините високо качество на своите продукти. Марката SANO е изключително популярна с перилните си продукти от серия Sano MaximaSensitive, специално създадена за пране на бебешки дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа.  

Нашата мисия

Ние от SANO знаем, че нежната бебешка кожа на вашето бебче заслужава само най-деликатното и чисто докосване. Затова SANO от години се грижи за прането на бебешките дрешки със своята серия перилни препарати, специално създадена за пране на бебешки дрехи и дрехи на хора с чувствителна кожа. SANO ще ви осигури спокойствието, от което се нуждае всеки родител, отглеждайки своето бебче. Всички перилни препарати от серията Sano Maxima Sensitive са концентрирани и не съдържат био-ензими. За едно пране от 5кг. са достатъчни само 36гр. прах за пране. Това прави перилните препарати Sano Maxima Sensitive изключително икономични. Продуктите от сериятa Sano Maxima Sensitive са едни от най-препоръчваните продукти за пране на бебешки дрехи.

Омекотителите Sano Maxima са с няколко функции-омекотяват, ароматизират, хигиенизират и улесняват гладенето. Изключително подходящи са за пране на бебешки дрешки. Омекотителите Sano Maxima оставят страхотен свеж и дълготраен аромат, като не увреждат тъканите и цветовете на дрехите.

ОСИГУРЕТЕ НЕЖНОСТ, СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ НА ВАШЕТО БЕБЧЕ.

SANO-Ваш доверен спътник и помощник в прането на бебешки дрешки