SANO е най-големиятпроизводителнаперилни и почистващипрепаратизадома и бита в Израел. Компаниятае производител на широка гама продукти, като тоалетни принадлежности, перилни препарати, препарати за почистване, продукти за освежаване на въздуха и препарати против насекоми. Компанията SANO е известна с високото и непроменено в годинитекачество на своите продукти. Марката SANO е изключително популярна с перилните си продукти от сериятаSANO MAXIMA SENSITIVE, специално създадена за пране на бебешки дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа.  

Нашата мисия

Ние от SANO знаем, че нежната бебешка кожа на вашето бебе заслужава само най-деликатното и чисто докосване. Затова SANO от години се грижи за прането на бебешките дрешки със своята серия перилни препарати, специално създадена за пране на бебешки дрехи и дрехи на хора с чувствителна кожа. SANO ще Ви осигури спокойствието, от което се нуждае всеки родител, отглеждайки своето бебе. Всички перилни препарати от серията SANO MAXIMA SENSITIVEса концентрирани и не съдържат био-ензимии избелващи вещества. За едно пране от 5кг. са достатъчни само 36гр. прах за пране. Това прави перилните препарати SANO MAXIMA SENSITIVEизключително икономични. Перилните продукти от сериятaSANO MAXIMA SENSITIVEса едни от най-препоръчваните продукти за пране на бебешки дрехии дрехи на хора с чувствителна кожа.

ОмекотителитеSANO MAXIMAса с няколко функции-омекотяват, ароматизират, хигиенизират и улесняват гладенето. Изключително подходящи са за пране на бебешки дрешки. Теоставят страхотен свеж и дълготраен аромат, като не увреждат тъканите и цветовете на дрехите.

ОСИГУРЕТЕ НЕЖНОСТ, СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ НА ВАШЕТО БЕБЕ!

SANO-Ваш доверен спътник и помощник в прането на бебешки дрешки!