В Safety 1st, нашият 1ви приоритет е да осигурим продукти, които да помогнат на децата да открият света безопасно.

Марката се ражда от личен опит и желанието на един мъж, Майкъл Лърнър, да помогне на децата да растат в безопасност, особено по време на пътуване. Марката Safety 1st е създадена в САЩ през 1984г.

Safety 1st е създателят на първия знак/табела „Baby on Board“, който и до днес е най-продаваният продукт на пазара в категория за обезопасителни продукти.

В края на 80те години, Майкъл Лърнър осъзнава, че безопасността на децата у дома е все по-голям проблем за родителите, затова създава широка гама от обезопасителни продукти, като протектори за контакти, ключалки за чекмеджета и други.

Марката предлага богата гама от продукти, които помагат на децата да опознаят света безопасно, а именно:

  • Обезопасителни аксесоари за дома – предпазители за врата; протектори за ъгли; предпазители за контакти и т.н.
  • Обезопасителни аксесоари за път – ролетни щори; сенници; огледала; органайзери и др.
  • Прегради за легло и врати и други помощни аксесоари     

Safety 1st притежава сертификат ISO 9001 version 2000

В европейските лаборатории се провеждат тестове на всички продукти, съобразени с европейските, американските и дори по-строги местни стандарти. Тестове се провеждат на всеки етап от производствения процес, което гарантира за цялостното качество на продукта. Който и подукт на Safety 1st да купите, от където и да го купите, може да бъдете сигурни за неговото качество и безопасност.

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Visiomed, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, SwimFin, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.