Safety 1st

Изложител: Ивентас ЕООД

Марка Safety1st предлага богата гама продукти за безопасност на бебетата и подрастващите деца. Специалистите на Safety 1st се концентрират върху това да помагат на родителите да подкрепят откритията на децата си, като техен основен приоритет е представянето на иновативни продукти за безопасно опознаване на света от най-малките.

Продукти Safety1st са интелигентни и удобни за употреба от родителите у дома или навън като осигуряват безопасност без да се налага компромис с дизайна.

Устройства за заключване на шкафове и чекмеджета – с тях лесно и удобно ще задържите храната, опасните кухненските прибори и ножове или почистващите продукти извън обсега на детето.

Предпазители за ъгли- Когато детето се научи да ходи, няма търпение да изследва цялата къща. Ето защо предпазителите за ъгли Safety1st намаляват риска от удар на детето в ъгъла на масичката за кафе или кухненския плот.

Предпазители за контакт - Пазете децата в безопасност като държите малките пръсти далеч от електрическите контакти с предпазители за контакт Safety1st.

Предпазители и стопери за врата/прозорец - Всички деца се забавляват докато отварят и затварят вратите със закачлив звук. С предпазители срещу затръшване на врата Safety1stще предпазите своето мъниче от заклещване на пръстите във врата или прозорец.

 

Прегради и удължители за врата – Обезопасете терена със защитни прегради за врата Safety1st. Поставете на горната и/или долната част на стълбите или друго рисково място.

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор за България на световноизвестните марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Air, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy, Tommee Tippee, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Micuna, Trunki, Safety 1st, Bio G, Friendly Organic.