Sаlt and Pepper-Германия

Изложител: Точици

Salt & Pepper е немска компания за производство на бебешки и детски дрехи, създадена през 1992.

Философията на марката е да комбинира всичко, което е любимо на децата – преживяване, забавление и не на последно място отличаващ се външен вид. Модата на Salt& Pepper комбинира – мекота, естествени материи, небрежен и удобен дизайн, модерни цветове, щампи  и бродерии с високо качество, прецизна изработка.

Mатериите, вложени в производството на детските дрешки са създадени и произведени по най-високи стандарти. Те преминават непрекъснати тестове, което позволява бранда да предлага продукти от най-високо качество. Всички дрехи носят логото “Natural Minds”- което гарантира, че  произвежданите от  Salt& Pepper продукти са създадени изцяло с идеята  за защита на природата и околната среда. Мотото на компанията гласи, че външния вид на децата и начина по който са облечени е толкова важен колкото и начина по който компанията се отнася към опазването на околната среда.

 

ТОЧИЦИ е търговска марка на„Бокал-С ”ООД.

Компанията е вносител и търговец на детски стоки и играчки с  дългогодишен опит на българския пазар. Дружеството разполага с изградена мрежа от 10 магазина в гр. София.

Във верига магазини „Точици“ се предлагат утвърдени марки за производство на детски дрехи, бельо и аксесоари от Белгия, Испания, и Германия, както и стоки на най-добрите български производители, разработващи ексклузивни колекции, изцяло съобразени със световните тенденциите в бебешкото и детско облекло.

Компанията предлага облекла за бебета и деца от 0 - 14години.

Портфолиото на веригата се допълва от аксесоари, играчки, книжки и др..