КОЛИЧКА RECARO EASYLIFE
За деца над 6-месечна възраст до тегло 15 кг

ОЦВЕТЕТЕ ЖИВОТА СИ !
В свежи цветове, удобна и компактна, RECARO EASYLIFE е перфектният спътник в семейното ежедневие. С четири двойни застопоряващи се колела и практичен механизъм за сгъване с една ръка, RECARO EASYLIFE се сгъва до максимално компактни размери и се побира и в най-малките пространства.
ЛЕКОТА
* Една от най-леките колички в своя клас - само 5.7 кг !
* Изключително компактни размери - (В59 x Ш48 x Д26 cm)
ПРАКТИЧНОСТ
* Интуитивно сгъване с една ръка
* Цяла дръжка и заключващи се предни колела за лесно управление с една ръка
* Свободностяща в сгънато състояние
УДОБСТВО
* Удобен бутон за лесно управление на спирачката
* Четири двойни, плавно движещи се колела за удобно возене
МОДЕРЕН ДИЗАЙН
* Сенник със защита от UV-лъчи 50+
* Мрежести отвори отсрани за циркулация на въздуха
* Облегалката се регулира в няколко позиции
* Свежи, ярки цветове в комбинация със стилно черно шаси.

 

RECARO YOUNG SPORT HERO 9-36 кг (групи I,II,III)

YOUNG SPORT HERO е стол, който следва растежа на детето и може лесно да бъде монтиран в почти всяка кола. Дългият период на употреба и лесното боравене с него са го направили един от най-продаваните столове на марката.
СИГУРНОСТ
* Системата за сигурност HERO предотвратява хлъзгането и усукването на предпазните колани и улеснява закопчаването им
* Наклонът на седалката може да се регулира за максимална сигурност (група I)
* Подобрена странична защита: абсорберите на енергия намаляват силата на евентуален страничен удар
АДАПТИВНОСТ
* Следва растежа на детето, за сигурно пътуване от 9-месечна до 12-годишна възраст
* Универсално инсталиране с три-точковия колан на автомобила (I-III гр)
* Вграден пет-точков колан за допълнителна сигурност (група I)
* Подложката за главата се регулира на височина
УДОБСТВО
* Вградена възглавничка за повече стабилност и максимален комфорт (група I)
* Специалната пяна, от която е изработена седалката се адаптира перфектно към формата на тялото и осигурява нужната поддръжка
* Закопчалката за колана на автомобила улеснява сигурната и стабилна инсталация - дори без изофикс свръзка.

СТОЛЧЕ ЗА КОЛА RECARO MONZA NOVA 2 SEATFIX NEW

Monza Nova 2 Seatfix e стол от III група - 15 - 36 кг и е подходящ за деца от 3 до 12 години.  Носител на награди в своята категория,столът предлага надеждна защита и максимална функционалност за вашето дете. Monza Nova 2 Seatfix притежава изключителен дизайн, саунд система и надуваема възглавничка за максимален комфорт, вградени в подглавника на столчето, който може да се регулира според височината на детето. Столчето отговаря на всички критерии за безопасност и се монтира посредством isofix система. Текстилните части на столчето са от висококачествен микрофибър и имат вентилационна система за циркулация на въздуха, осигуряваща комфорт дори и в горещите дни. Интегрираната Sound система с МР3 връзка позволява на детето ви да се наслаждава на любимата си музика, без това да безпокои останалите пътници в автомобила. Вградените говорители поощряват детето да държи главата си в защитената зона. Monza Nova 2 Seatfix може да се ползва и само като седалка. Към столчето могат да се закупят допълнително: Summer Cover ( подложка против изпотяване ) и стойка за крачетата.

Максими ЕООД – Вис Виталис  

Създадена през 1993 г., търговска марка „Вис Виталис” за кратък период от време се утвърждава като водеща на пазара за текстилни изделия за бебета и деца.
Производствената ни  марка „Вис Виталис” е защитена, ще я откриете върху всяко произведено от нас изделие. По този начин ние гарантираме Вашите потребителски права.

Професионализъм, качество и достъпни цени стоят в основата на критериите ни за развитие.

Търговската марка даде име на веригата ни магазини „Вис Виталис”. Те са разположени на обща търговска площ 6 200 кв.м. Свободният достъп до всяка стока създава удобството да се запознаете с нея отблизо и в детайли, за да  направите най-добрият избор. Избираме за Вас висококачествени стоки, произведени от водещи фирми с гаранция за качество на най-добри цени. Предлагаме и нови за българския пазар брандове.

Ние пестим Вашето време, защото осигуряваме възможността при нас да намерите всичко необходимо за бебето и детето – за ежедневните му нужди, за удобствата в дома, за разходките и семейните ваканции, за възпитанието и развитието.