Raweks

Изложител: Боноил строй ООД

Боноил строй е официален партньор за България на полския производител Raweks - полски детски пантофки, пантофи боси крачета, гумени ботуши

Боноил строй e собственик на търговска марка Илинор - внос и търговия на детски немски играчки и полски пантофи. На българския пазар сме от 2009 година, за да предлагаме  на своите клиенти и партньори качествени стоки от Европа! Нашият екип предлага специално отношение, коректност и прецизност към своите клиенти и партньори, подхождаме с коректност и професионализъм в нашата ежедневна работа и изграждаме трайно доверие при съвместната ни работа с партньорите.

Полският производител РАВЕКС (RAWEKS) произвежда детски пантофи от 2003 г. - удобни текстилни пантофи за детската градина, за разходка и за игра. Повечето модели са с дишащо ходило.  Завода е в Полша.

Детските пантофки ги внасяме по индивидуална заявка на нашите партньори в България. Работим със складовата наличност, предоставена директно от завода, което предлага голямо разнообразие на модели и номера на обувните изделия.

Към момента завода производител в Полша предлага следния асортимент:

1) Текстилни пантофи, много голяма част от моделите са с дишащо ходило, по желание на клиента стелка ест.кожа и активен въглен. Номерация 18-35.

2) Гумени ботуши с топъл чорап. Номерация 22-35

3) иновативните детски пантофки Боси крачета. С вкл.стелка ест.кожа и активен въглен. Номерация 24-33