Qtus

Изложител: Галикс ЕООД

Qtus е основана от Джеси и съпруга й Джейсън в Кьолн, Германия. Вдъхновени от богатия си житейски опит и идеи за родителство, те са отдадени на Qtus от началото на 2014 г.

Qtus е роден. И сега Qtus е признат по целия свят.

През годините Qtus донесе пълна гама от продукти, които правят живота по-красив и по-лесен за младите родители и техните деца. Винаги се опитва да отговори на техните нужди от комфорт, дизайн и безопасност.

Qtus има успех в много европейски и азиатски страни и се превърна в модерна и надеждна марка за детски продукти.

НИЕ СМЕ ТУК

Qtus е създал три локации в подкрепа на глобалните си операции.

Европейската централа се намира в Утрехт, Холандия.

Тук се формира глобален иновационен и изследователски екип от експерти от цял свят. Всички европейски операции се провеждат от това място.

Седалището на групата е в Шанхай, Китай. Тук различни екипи са отговорни за глобалното брандиране, разработване и производство. Всички операции в Азия, Австралия и Тихия океан се провеждат от това място.

Нашият правен отдел се намира в Кьолн, Германия.

НАШИЯТ ВИД

Qtus се придържа към немския стил Bauhaus.

Опростен дизайн и фокус върху лекотата на използване, функционалността и комфорта. Стилният и авангарден дизайн на продуктите на Qtus е създаден в междусекторно сътрудничество със световноизвестни дизайнери, илюстратори и художници.

НАШЕТО МОТО

Открийте заедно

Галикс ЕООД

Нашата компания е с 25 годишен опит в областта на търговията на едро и дребно. Винаги се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-голямо съдействие, информация и цялостно обслужване на закупените от тях стоки. За сервизирането и гаранционната поддръжка имаме изграден отдел с квалифициран персонал. Материалната база освен изложбена и складова площ, включва и ремонтна работилница с професионална инструментална екипировка.

При нас работят интелигентни и мотивирани млади хора, които се стремят да са винаги в услуга на нашите клиенти.