Puky

Изложител: Гуга ООД

Puky е немски производител на висококачествени играчки и превозни средства за деца. Компанията има над 70-годишен опит в създаването на колелета и тротинетки за деца от всякакви възрасти. Puky разполага с модерна лаборатория, която постоянно генерира решения за създаването на иновативни продукти, отговарящи на нуждите на децата. При разработването на продуктовата гама, фокусът на компанията се ориентира върху комбинацията между лек и издръжлив, функционален и модерен дизайн. Сред основните цели са насърчаването на забавлението и движението, което е полезно за развитието на мозъка при детето. Немският производител отделя сериозно внимание и за осигуряване безопасността на превозните средства.

 

Продуктите, които се произвеждат от Puky и се предлагат от Гуга ООД се разделят в следните основни категории:

Колела за баланс – идеален първи избор за малчугани, които тепърва се захващат с карането на колело. Могат да се използват като инструмент, с който детето да се научи да управлява този тип превозно средство. Благодарение на ергономичната си форма и регулируеми кормило и седалка, колелото за баланс може да се наглася индивидуално, според нуждите на детето, позволявайки дълготрайна употреба – години наред. Класическото колело за баланс, е създадено по начин, чрез който да поддържа перфектно ходещите движения на малчугана.

Тротинетки – изключително полезни за подготовката на детето за каране на колело. С тяхна помощ се тренира чувството на баланс. В същото време благодарение на начина си на функциониране, използването на тротинетка спомага и за укрепване мускулите на краката при малчугана. Карането на тротинетка помага на детето да разшири своя обхват, развивайки в него чувство на скорост, управление и спиране. Тротинетките се характеризират с гладко движение и висока степен на безопасност.

Триколки – те са проектирани не само за деца, но и за техните родители. От една страна са подходящи за децата, защото им предоставят възможност да се забавляват, научавайки ги да координират едновременно няколко движения като задвижване на педалите, управление, спиране. След което дори е възможно да се придвижват сами на малки разстояния. От друга страна са подходящи за родители, тъй като им осигуряват достъп за управление на превозното средство, което е много полезно, особено, когато детето няма енергия само да движи своята триколка и се налага родителя да го бута.

Четириколки– подходящи за най-малките дечица, можещи да седят или ходят. Те са изработени по начин, позволяващ на децата да ги използват за движение, развивайки впоследствие своите двигателни умения. Елементарни движения като силно оттласкване от земята се комбинират в комплексни процеси, спомагащи за развитието на основните сетива на детето, давайки му една много добра основа за учене.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.