Prince Lionheart /Принс Лайънхарт/ е семейна фирма, основана от Том и Линда Макконел през 1973 година в гаража на дома им. Първият  им продукт е бил люлеещо се дървено конче. С това скромно начало се залагат  трите основни принципа, на които се гради компанията: качество, иновативност и перфектно обслужване. И въпреки че нещата много са се променили през последните четири десетилетия и стария гараж е заменен от ултра-модерен завод в Санта Мария, САЩ, тези три принципа са неразделна част от философията на Prince Lionheart, които в момента са един от водещите производители на бебешки продукти в света.

И така, вече 43 години в Prince Lionheart създават продукти за улеснение на родителите. Фирмата  е семейна, управлява се в семейството и се вдъхновява от него за новите си продукти, тъй като истинското гледане на деца съществено се различава от безгрижното и идеално родителство, което виждаме по телевизията.  В Prince Lionheart се фокусират върху реалността  като създават  продукти, които са вдъхновени от  собствения им опит като родители.

Например, Prince Lionheart са първите, които започват производство на нагревателя за мокри кърпички Baby Wipes Warmer, а мечето им за приспиване Tummy Sleep Plus® е единственото със запис на вътрешно-утробни звуци, които приспиват бебчетата за броени минути.

Стремежа на фирмата е да гарантира, че всеки един от техните продукти предоставя най-доброто в категорията си, за да растат децата ни щастливи и здрави.

 

Мобайл Шоп Къмпани ЕOOД е вносител на внимателно подбрани, висококачествени бебешки стоки и аксесоари на от 2009г. Ние сме изключителен дистрибутор за България на бебешките аксесоари и умно измислени пособия за отглеждане на бебе на американската фирма Prince Lionheart, която има дългогодишен опит в разработването на бебешки и детски продукти. Предлагаме богат асортимент на слингове и ергономични раници за носене на бебе на марката Minimonkey, които са практични, удобни и лесни за използване. Нашия асортимент включва и висококачествените видео бебефони на холандската марка Luvion с големи цветни дисплеи, несравнимо качество на изображението, голям обхват и сигурна връзка. Топлите чувалчета и аксесоари на испанските  марки Walking Mum и Tris & Ton се отличават с оригинален дизайн, изключително качество на вложените материали и безупречна изработка. Новото предложение за тази година са уникалните цветни бебешки шишета на шведската марка TWISTSHAKE. Всички предлагани от нас марки са с безкомпромисно качество, стил,  функционалност и безопасност.