Playgro e австралийска марка образователни играчки за бебета. Марката Playgro е синоним на качество, непрестанно развиваща се и печелеща най-голямо доверие на родителите по цял свят. Мисията на Playgro винаги е била да създават иновативни продукти, проектирани да отговарят на развиващите се нужди на бебето.

В Playgro разбираме значението на играта по време на образователното пътуване на бебетата като създаваме забавни, иновативни играчки, които ангажират сетивата и въображението на малките откриватели. Играчките Playgro предлагат безкрайни възможности на бебетата докато растат и се учат да откриват света. Всяка играчка Playgro предлага комплект от функции, които ще помогнат на бебето да развие набор от умения, включително двигателни и когнитивни умения чрез активна игра, като същевременно с това стимулират бебето да се движи, да мисли, да гледа и слуша. 

Всяка играчка започва своя път от идея или скица, през одобрение от бебетата да пакетирания продукт на рафта в магазина. Всички играчки Playgro се проектират в Мелбърн, Австралия и се дистрибутират в повече от 100 страни по целия свят.

 Playgro играчките са разделени в следните категории:

- Активни играчки

- Аксесоари и играчки за детска количка

- Дрънкалки & Гризалки

- Пластмасови играчки

- Килими за игра и Активни Гимнастики

- Аксесоари за бебешката кошара

- Играчки за баня

 Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Lumena, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy, Tommee Tippee, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat и Bio G.