Pink Lining London е създадена през 2001 г. от съпруг и съпруга, които работят в екип - Шарлот и Руфъс Пърл. Шарлот е творческата сила зад Pink Lining, които са с характерни, вдъхновяващи и често носталгични щампи във всички колекции. Първоначално замислена като моден лейбъл, чантата Pink Lining се превърна в етикет за семеен начин на живот, продиктувано от нуждите на собственото й нарастващо семейство. Асортиментът на Pink Lining сега съдържа практични бебешки чанти (включително и оригиналната „Yummy Mummy” чанта), които побират всичко необходимо, както и широка гама от детски чанти, раници, куфари и аксесоари и колекция от практични чанти за жени по време на път.
Практически перфектни и перфектно практични бебешки чанти. Красиви чанти отвътре и отвън! Pink Lining чантите са проектирани да бъдат толкова практични, колкото са и стилни. Обмисленият и красив дизайн има за цел да ви накара да ги носите с удоволствие и да ви осигурят голямо улеснение с функционалното разпределение, което ще се погрижи за всички Ваши нужди като майка и с достатъчно и добре планирано място за всичко необходимо за бебето.
Чантата Yummy Mummy е най-популярния модел на бебешка чанта. Когато възниква Pink Lining тя е замислена, като марка за модни чанти, но когато дизайнера Шарлот Пърл очаква първото си дете и не може да се намери достатъчно функционална бебешка чантата, тя проектира чантата Yummy Mummy. Чантата е станала толкова популярна, че Шарлот се съсредоточава единствено върху проектиране на бебешки чанти, за да запълни търсенето и нуждите на пазара. Чантата се отличава с апликация с приказно кексче и избродиран Yummy Mummy надпис.
Детски чанти са проектирани за забавление, което се слива с функционалност. Създадени са в игриви, весели и закачливи щампи за деца, които обичат да се смеят. Детската колекция на Pink Lining съдържа:
 раници, които са удобни и практични за малките, които ги носят на гръб, докато свистят с тротинетката към детската градина или училище;
 куфари с колела, които са точния размер, който може да се побере в отделението на самолета за ръчен багаж;
 чанти с картина, които могат да бъдат персонализирани с шедьовър от малките й притежатели - художници;
 ръчни чанти за една нощувка при баба и дядо, а защо не и за две ;-)
 практични кутии за обяд за похапване в училище, на пикник или по време на пътуване.
С широката си гама от уникални и целенасочени продукти с красив дизайн и изключителни сезонни щампи, Pink Lining има за цел да постави усмивката и дизайна в практичността на ежедневния живот. Pink Lining е марка носител на множество награди за семеен начин на живот и е специализирана в пазара на артикули за майки и бебета.
Награди:
Златен медал - Loved by Parents 2014 Сребърен медал- Mother & Baby 2013 Златен медал - Practical Pre-School 2013 Сребърен медал - Loved by Parents 2013 Номинация - Junior Magazine 2013 Златен медал - Top Choice Award 2013 Сребърен медал - Prima Baby Reader Awards 2013 Златен медал - Top Choice Award 2012
Сребърен медал - Practical Pre-School 2012 Златен медал - Loved by Parents 2012 Номинация - Junior Magazine 2012 Златен медал - Practical Pre-School 2011 Виока оценка - Junior Magazine 2011 Златен медал - Practical Parenting & Pregnancy 2010/2011 Сребърен медал - Practical Pre-School 2010 Сребърен медал - Bizzie Baby - 2009/2010 Сребърен медал - Mother & Baby 2009.
Био Идея БГ ООД е вносител и официален дистрибутор за България на световноизвестната марка датски иновативни бебешки бутилки и аксесоари iiamo, които се отличават с голяма функционалност и естетичен дизайн, създаден от световноизвестния дизайнер Карим Рашид и на висококачествените, функционални, красиви и забавни детски чанти, раници, куфари, чанти за бебешки принадлежности и аксесоари Pink Lining.
Голямо внимание заслужава и изключителен интерес предизвиква артикулът без аналог на пазара iiamo go - първата в света самозатопляща се бебешка бутилка, която предоставя голямо улеснение на родителите в забързаното им ежедневие чрез възможността за затопляне на мляко или кърма за 4 минути до препоръчителната температура за хранене от 37°C без използването на кабели и електроенергия. По-малко планиране, повече приключения!
За нас е голяма чест и с гордост ще предложим прекрасните и практични бебешки и детски чанти Pink Lining и иновативните продуктите iiamo на българските потребители, които държат на високото качество и дизайн, улеснението при отглеждане на бебето, безопасните бебешки стоки, изработени от най-чистите и екологични материали, опазването на околната среда чрез концепцията за употреба на бебешката бутилката за цял живот и безвредните емисии на въглероден диоксид и вода при рециклиране на артикулите, което допринася за запазване на екологичното равновесие. Всички бебешки продукти iiamo oтговарят на изискванията на Европейските стандарти за безопасност и безвредност на бебешки продукти, не съдържат Бисфенол А, фталати, оцветители и други вредни химикали.