Бебешки пелени PINE PREMIUM - пелени от висок клас - дишащите пелени!

Пелените са произведени от екологично чист и биоразградим материал разработен от производителя на базата на разпушена 100% натурална целулоза. Наречен още безвълнен текстил, той е паропропусклив и е специално създаден за детски пелени. Омекотен допълнително и позволяващ циркулация на въздуха - не запарва и не дразни нежната бебешка кожа.

Формата на пелените и страничните анатомични бариери с ластичета следващи извивките на бебешкото тяло максимално защитават против протичане.

Суперабсорбиращата зелена лента във вътрешността на пелените служи за мигновенно разпределяне на течността по площа на  абсорбиращия слой попиващ до 30 пъти собственото си тегло.

Страничните еластични текстилни велкро ленти, с възможност за многократно залепване позволяват на бебето да се движи свободно.

Повърхност обогатена с нежен аромат на крем улавяща лошите миризми.

Всичко това Ви предлага PREMIUM качество от най – висок клас.

Мокри кърпи PINE – високо качество и запомнящ се аромат

Дерматологично тествани с пленяващ аромат мокрите кърпи PINE са обогатени с нежен крем от Алое вера, който е богат на всички важни витамини, минерали, ценни аминокиселини и протеини. Деликатно почистват бебешката кожа и оставят усещане за свежест. Подходящи за ежедневна употреба от цялото семейство.

ПАЙНЕ БЪЛГАРИЯ ООД е официален вносител за България на бебешки пелени и мокри кърпи с марките PINE и HONEY BEBISH, произведени в Турция от един от водещите прозводители на пелени продавани в над 40 държави в света. Следвайки политиката на фирмата производител, до Вас ще достигнат качествени и високотехнологични продукти, създаващи комфорт и удобство на Вашето дете в игри и сън. Марката PINE baby care постепенно се налага и на пазара у нас като завладява все повече взискателни родители.