Pine

Изложител: Пайне България ООД

Бебешки еднократни пелени PINE са разработени в две серии – еднократни пелени PINE SOFT и еднократни гащичкиPINE PANTS. И двата вида са разработени с текстилна външна дишаща повърхност и вътрешна част от  хидрофобен мек на допир нетъкан текстил, който не запарват нежната бебешка кожа. Както пелените така и гащичките имат двойни високи странични бариери предотвратяващи изтичането. Пелените SOFT разполагат с ластични странични лепенки за многократно залепване и отлепване, осигуряващи на детето свобода на движенията както през деня така и през нощта..Гащичките PANTS разполагат с еластичен и мек колан на 360о, който приляга оптимално към тялото. Еластичността на колата позволява гащичките винаги да са на правилното място, да не се свличат или да не притискат коремчето на детето*.Разполагат с индикатор за влага, променящ цвета си когато е необходимо смяна на пелената. И двете серии пеленисъдържат слой за мигновенно разпределение на течността ADL и супер абсорбиращи гранули /SAP/, всичко това предотвратява задържането на влага върху кожата. Кожата на детето Ви ще е защитена и суха!

*Винаги избирайте правилният размер пелена според килограмите и телосложението на Вашето бебе. По този начин ще предотвратите изтичане или не правилна позиция на пелената, което може да предизвика раздразнение на кожата.

Под марката PINE може да откриете също мокри кърпички, еднократни подложки и подплънки за кърмачки.

МОКРИ КЪРПИ PINE са дерматологично тествани с приятен аромат. Деликатно почистват бебешката кожа и оставят усещане за свежест. Не съдържат алкохол.Налични са в две разновидности на опаковките.

ЕДНОКРАТНИ ПОДЛОЖКИ PINE са с размер 60/90см. с копринено мека вътрешна повърхност и водоустойчива външна повърхност. Разполагат с неплъзгаща се основа и имат допълнителен абсорбиращ слой.Подложките са необходимият помощник при смяната на пеленките както  у дома така и  по време на разходка или на път. Ще сте сигурни, че след смяната на пелената, всичко около вас ще остане чиста и сухо.

ПОДПЛЪНКИ ЗА КЪРМАЧКИ PINE PREMIUM  са страхотен помощник за всяка майка която кърми. Както с повечето нови неща, така и кърменето в началото може да е трудно и контролирането на лактацията да се окаже бавен процес. Ето тук идват на помощ нашите подплънки PINE. Те предпазват от раздразнения и запазват дрехите сухи и чисти при увеличена лактация. Имат вътрешен слой от чиста целулоза и отлични абсорбиращи свойства. Дишащият непромокаем външен слой и страничните бариери предотвратяват изтичането на кърма. Анатомичната форма осигурява удобство и дискретност на всяка кърмеща майка, където и да е тя.

Винаги се стараем да предоставим на нашите клиенти само най-доброто като качество и цена. Следим качеството на подуктите да е на високо ниво. Фирмата производител изнася продуктите си в над 40 страни по света, надгражда ежегодно в нови продукти, иновативни производствени процеси, лични лаборатории за следене качеството на продуктите.  През последните 3 години разработи два иновативни патентовани в цял свят продукта, които се предлагат с изключителна заинтересованост в много страни – PINE Smart и PINE Med. Един от продуктите предлагащ се и в България е PINE Smart - първата и единствена интелигентна пелена в света, която установява наличието на бактериални инфекции в пикочните пътища. Това осигурява незабавна диагностика на възпаленията на уриналния тракт и своевременно започване на лечение. Умната пелена Pine Smart открива бързо, лесно и прецизно инфекциите на пикочните пътища, които са причинени от нитрити в урината.

 

За да се чувства добре и Вашето дете – доверете се на PINE!

 

Пайне България ООД - Фирмата e официален вносител за България на бебешки стоки с марката PINE. В продуктовата гама на фирмата влизат бебешки пелени и гащички за еднократна употреба PINE SOFT и PINE PANTS, мокри кърпички, пелени за възрастни, еднократни подложки и др. Продуктите може да откриете в детски магазини из цялата страна както и на wwww.pinebg.com