Philips AVENT

Изложител: Ивентас ЕООД

С избора на Philips AVENT си осигурявате най-добро качество и продукти, създадени с мисълта за нуждите на вас и вашето бебе.

Продуктите Philips AVENT са подложени на обстойни изследвания и клинични тестове. Това гарантира тяхната ефективност и ви дава различни решения в грижите за вашето растящо бебе.  

Продуктите Philips AVENT Ви подкрепят!

 Какъвто и избор да направите, дали ще кърмите, ще храните с шише или ще комбинирате и двете, продуктите са съвместими един с друг и Ви помагат да ги адаптирате според променящите се нужди на Вашето бебе.

Историята на Philips AVENT

Марката AVENT се ражда през 1984 г. с въвеждането на шише за хранене на бебета, което се превръща в световен стандарт за бебешки шишета. Собственикът на компанията - Едуард Аткин - пръв забелязва, че стандартните бебешки шишета не отговарят на нуждите, за които са създадени. Бибероните са прекалено твърди, дълги и тесни, а шишетата невзрачни, нестабилни и трудни за пълнене.

Едуард решава да създаде шише, което ще е следващата най-добра алтернатива след кърменето.  Резултатът от неговата работа, е шише с най-добрия и ефективен дизайн в света. Шишето Philips AVENT има широко гърло и основа за лесно почистване и пълнене. Неговият биберон е направен изцяло от силикон без мирис и вкус, с мека и широка форма, която е възможно най-близко до природата. Биберонът има уникална система за отвеждане на въздуха, за да помогне за намаляване коликите при новороденото. Затова не е чудно, че все повече и повече майки избират Philips AVENT пред други шишета.

Philips AVENT става законодател в дизайна на много бебешки продукти.

През септември 2006 г. Philips, глобален лидер в продуктите за бита, здравето и технологиите се обединява с AVENT. Двете компании имат солидни традиции в иновациите и си подхождат перфектно.

Philips са отдадени да подобряват благосъстоянието на хората и разработват продукти за ежедневието, с които здравословният начин на живот е по-лесно постижим. Тази отдаденост работи в тандем с целта на AVENT, да създават продукти за грижа и хранене на бебето от най-добро качество в световен мащаб. Philips AVENT предлага  по-лесен избор за начина ни на живот, с които грижата за бебето е по-лесна от всякога.

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор за България на световноизвестните марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Air, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy, Tommee Tippee, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Micuna, Trunki, Safety 1st, Bio G, Friendly Organic.