Phil & Teds e компания от Нова Зеландия и са истински горди с това, че са  сред водещите световни изобретатели, дизайнери и търговци на продутикти за бебета и деца. Продуктите им са специално създадени, за да се впишат в дните на съвременния родител: бутане, спане, хранене, носене, шофиране & адаптиране. Детски колички, столчета за автомобил и системи за пътуване, столчета за хранене, аксесоари – чувалчета за спане, подложки и покривала. Идеите за всеки продукт са родени от ежедневната бъркотия, с която всеки родител се сблъсква.

Phil & Teds помага на родителите "да се адаптират и оцеляват!"

Двата основни бранда на компанията са:

Phil & Teds е младежката марка, която дава възможност на родителите да избягат от своя бебешки затвор като се  "адаптират и оцеляват"!

Тя не е за бебетата!

Phil & Teds  е за РОДИТЕЛИТЕ, за да запазят "чувство за себе си" – дори ангажирани с децата да имат продукти, които им пасват точно.

Phil & Teds са горди със своите 18 години изследвания и развитие, през които определят тенденциите и иновациите в световен мащаб.

 

Mountain Buggy

Там където миналото …. среща бъдещето….

Историята започва през 1992 г., с нуждата на един баща да се наслаждава на планинските пътеки в Нова Зеландия без да се разделя с бебето си! Така създава легендарната платформа на количките Mountain Buggy.

 Mountain Buggy имат над 20 години опит в иновациите. Марката представя не просто иновативни продукти, а комбинира  функционалност и  стил.   От новородено до малко дете, от планинските пътеки до улиците на града - Mountain Buggy дава възможност на родителите да живеят живот без ограничения.

Mountain Buggy  става собственост на Phil & Teds през 2009 г., като се възползва от възможността за разширяване на продуктовата гама, дава възможност на родителите да "живеят живот без ограничения".  

Ивентас  ЕООД е официален дистрибутор  за България на световноизвестните бебешки марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Visiomed, Phil & Teds, Mountain Buggy, Mutsy,Tommee Tippee, Tiny Love, SwimFin, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat, Safety 1, Bio G, Friendly Organic.