Persil Sensitive

Изложител: Хенкел

Persil  Sensitive е перилен препарат разработен с грижа за кожата на  бебетата и хората с чувствителна кожа. Продуктът  е сертифициран от института ECARF  след поредица дерматологични тестове.

Persil Sensitive не дразни кожата, благодарение на естествените съставки във формулата му -  натурален сапун и бадемово мляко, както и липсата на оцветители в продукта.

Перилен препарат Persil Sensitive – грижа за чувствителната кожа без компромис в качеството на прането. 

Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления: Перилни и почистващи препарати, Козметика и Лепилни технологии. Основана през 1876 г., компанията държи водещи пазарни позиции по цял свят, както в потребителските, така и в индустриалните бизнеси с добре познати марки като Persil, Schwarzkopf и Loctite.

Henkel започва бизнеса си в България през 1998 г. От 2003г. има дистрибуторска мрежа за перилни и козметични продукти, а от 2007 г. има завод за производство на продукти за строителството. Компанията е известна на българските потребители с търговските марки Persil, Rex, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Schwarzkopf, Palette, Taft, Fa, Schauma, Gliss, Ceresit, Loctite, Moment, Pritt, Thomsit.