Persil Expert Sensitive - ново поколение в грижата за чувствителната кожа. Перилният препарат се предлага под формата на прах за бяло пране и течен гел универсал (подходящ както за бяло, така и за цветно пране) и премахва упорити петна от чай, шоколадово мляко, сок от боровинки, като същевременно остава нежен към дрехите и кожата. Дерматологично тестваната му формула (сертифицирана от Европейската фондация за изследване на алергиите ECARF) използва технология за капсулиране на Алое Вера в микроперли, които остават по дрехите при пране и освобождават Алое Вера с течение на времето. С лек аромат, създаден съвместно с ECARF.

 Със Sensitive продуктите Persil и Silan на Хенкел Вашата кожа ще усети разликата! Доверете се на перфектната двойка: Persil Expert Sensitive и Silan Sensitive за съвършена чистота и най-нежна грижа! За здрави деца и щастливи майки!

 

Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления: Перилни и почистващи препарати, Козметика и Лепилни технологии. Основана през 1876 г., компанията държи водещи пазарни позиции по цял свят, както в потребителските, така и в индустриалните бизнеси с добре познати марки като Persil, Schwarzkopf и Loctite.

Henkel започва бизнеса си в България през 1998 г., от 2003г. има дистрибуторска мрежа за перилни и козметични продукти, а от 2007 г. осъществява в страната и производство на продукти за строителството. Компанията е известна на българските потребители с търговските марки Persil, Rex, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Schwarzkopf, Palette, Taft, Fa, Schauma, Gliss, Ceresit, Loctite, Moment, Pritt, Thomsit.