Book S Elite - комбинирана Модуларна количка 3в1- Топ модел на италианската фирма Peg Рerego!

Със своя модерен дизайн и функционалност, количката Book S Elite предлага максимален комфорт и удобство.

Купувайки  модуларната система Elite със шаси BOOK S, Вие ще имате всички елементи, които са Ви необходими за Вашето бебе от момента на раждането до 3 годишна възраст! 

Допълнителни екстри на модела Book S са дръжката от екокожа и  ''Off-Road" колела с грайфер, приспособяващи се към повърхността, дори когато се движите по влажни зони, неравни терени, тротоари, павирани улици, чакъл и прашни пътища. Oтключване със странично копче на предните колела.

Системата включва:

  • шаси BOOK S - цвят JET или WHITE-BLACK;
  • cедалка POP-UP с гюрук, покривало за крачета и дъждобран;
  • кош за новородено Navetta Elite;
  • столче за кола Primo Viaggio SL;
  • чанта в подходящ цвят, която може да се закрепва към шасито (с подложка за преповиване).

Разнообразна колекция от тъкани за стилен избор.

Всички родители ще открият нещо по техен вкус  измежду наличните цветове на системата Book S Elite. Платовете са част от Хай-Енд колекция LUXE, характеризираща се с изтънчени тъкани и стилни детайли. Изключителните дамаски на Peg Perego са до един с високо качество и издържат продължително време.

 

Стол за кола Viaggio 1-2-3

 Toй е толкова приспособим! Може да го използвате за по-продължителен период от време в сравнение с другите столове за автомобили. Подходящ е за деца от 1 до 12 години ( 9-36 кг ). Това е стол с вградена основа Isofix и може да се използва само коли, които са снабдени с куки Isofix и Top Tether.

4D СИСТЕМА -пълна регулация и защита от удари от всички страни! Максимална безопасност във всички чувствителни точки на тялото! Седалката, подсилена със стоманени тръби, гарантира максимална защита дори при удари отзад.

 

Максими ЕООД – Вис Виталис  

Създадена през 1993 г., търговска марка „Вис Виталис” за кратък период от време се утвърждава като водеща на пазара за текстилни изделия за бебета и деца.
Производствената ни  марка „Вис Виталис” е защитена, ще я откриете върху всяко произведено от нас изделие. По този начин ние гарантираме Вашите потребителски права.

Професионализъм, качество и достъпни цени стоят в основата на критериите ни за развитие.

Търговската марка даде име на веригата ни магазини „Вис Виталис”. Те са разположени на обща търговска площ 6 200 кв.м. Свободният достъп до всяка стока създава удобството да се запознаете с нея отблизо и в детайли, за да  направите най-добрият избор. Избираме за Вас висококачествени стоки, произведени от водещи фирми с гаранция за качество на най-добри цени. Предлагаме и нови за българския пазар брандове.

Ние пестим Вашето време, защото осигуряваме възможността при нас да намерите всичко необходимо за бебето и детето – за ежедневните му нужди, за удобствата в дома, за разходките и семейните ваканции, за възпитанието и развитието.