Стол за кола Viaggio 0 + /1 Switchable 0-18кг

Комфорт, безопасност и желание за пътуване.

Viaggio 0 + 1 Switchable предлага голяма и удобна седалка, която може да бъде нагласена до 5 релаксиращи позиции, което го прави подходящо за дълги пътувания. В първите месеци бебето Ви е защитено от резки движения с автомобила чрез допълнителната ортопедична възглавница. Има система за заключване с 5-точков колан и регулируеми презрамки, които могат да бъдат премествани върху седалката,  за да се гарантира идеалната поза.  Viaggio 0 + 1 Switchable е снабден със система "AISP", която предпазва детето от страничен удар. Тя може да бъде фиксирана в 7 позиции, за да се гарантира максималната безопасност във всеки момент от растежа на Вашето дете.

Лесен начин да се монтира  в колата 

Viaggio 0 + 1 Switchable може да се инсталира с 3-точков колан на автомобила в различни позиции в зависимост от възрастта на Вашето дете. От раждането до 13 кг той може да бъде поставен обратно на посоката на движение. Меката анатомична възглавница предлага комфортна позиция за новородените. От 9 до 18 кг то може да бъде позиционирано в посоката на движение, така че Вашето дете може да гледа света в пълна безопасност.

Седалка за кола 0+1 група, универсална категория.

Защо да изберем Viaggio 0+1 Switchable? Предпазва детето в колата в продължение на много години и е одобрено за използване от раждането до 4-годишна възраст (0-18 кг). Практични и лесни за инсталиране.

 

Стол за кола Viaggio 1-2-3 

Благодарение на двойното одобрение, VIAGGIO 1-2-3 VIA  може да се използва за по-дълъг период от време в сравнение с другите столчета. Неговите многобройни настройки позволяват да се адаптира през всеки етап от растежа на детето, гарантирайки винаги максимална сигурност и защита.

Столът Viaggio 1-2-3 Via има всичко, от което се нуждае детето Ви, за да пътува безопасно и комфортно. Благодарение на изцяло 4D нагласяващата се технология, той може да се нагласява в 4 различни места, които са независими едно от друго.

1. Височината на облегалката за глава може да се нагласява в 6 позиции по отношение на облегалката.

2. Горната част ( облегалката и облегалката за глава ) може да се нагласява на височина в 5 позиции.

3. Страничните протектори се отварят така, че широчината може да се удължи с 6 см.

4. Анатомичната седалка може да се нагласява с една ръка в 5 различни позиции.

Viaggio123Via_headrest     Viaggio123Via_backrest         Viaggio123Via_Impact          Viaggio123Via_Gr2_latoA_CrystalBlack                  Viaggio123Via_Ergo 

ВГРАДЕНИ ОСНОВА ISOFIX И TOP TETHER, ЛЕСНА И СИГУРНА ИНСТАЛАЦИЯ! 

Благодарение на вградената основа Isofix, столът Viaggio 1-2-3 Via се прикрепя лесно към автомобили, които разполагат с Isofix система и Top Tether. Taзи комбинация осигурява максимална безопасност и стабилност при завоите!Viaggio123via gr1 latoa crystalblack               Viaggio123via gr2 lateral alto crystalblack

ЗАЩИТА ОТ УДАРИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.  

Viaggio 1-2-3 Via  осигурява най-високо ниво на безопасност за всички чувствителни зони на тялото. Широката облегалка за глава и страничните крила, двете облицовани със специална пяна, осигуряват максимална защита за главата и раменете в случай на страничен удар дори за по-високи деца. Седалката, подсилена със стоманени тръби, гарантира максимална защита в случай на заден удар от друг автомобил.  

Viaggio123via gr1 fronte alto crystalblackViaggio123via gr1 fronte crystalblack

Заключване Blind Lock и цветнa маркировка - безопасността е дори в детайлите! 

Цветната маркировка на Peg Perego осигурява правилното монтиране на Isofix. Освен това, иновативната закрепяща система ,,Blind Lock,, предотвратява инцидентно отключване на седалката от друг пасажер (като например по-голямо дете). 

Напълно регулируема 4D система 

Viaggio123via gr2 crystalblackViaggio123via gr2 fronte crystalblack Viaggio123via gr2 latoa crystalblackViaggio123via gr2 latob alto crystalblackViaggio123via gr3 crystalblackViaggio123via gr3 latoa crystalblackViaggio123via gr3 latob crystalblack

Двойно типово одобрение, двойна употреба.

Viaggio 1⋅2⋅3 Via се инсталира в колите с Isofix и Top Tether (горно привързване).

Viaggio 1⋅2⋅3 Via може да се използва по 2 начина, благодарение на двойното типово одобрение:

· С интегрираните колани на седалката -  от 9 до 18 кг (Universal категория);

· С 3-точковите колани на колата -   от 15 до 36кг (Semi-Universal категория).

Специално отделение ви позволява да съхранявате коланите на столчето, когато вече не са необходими.

 Да пътуваш безопасно и удобно!

Столчето за кола Viaggio 1⋅2⋅3 Via е оборудвано с удобна анатомична седалка (от експандирана пяна - като седалките на истинска кола) с достатъчна защита за гърба и главата.

Наклонът на седалката, който може да бъде нагласен в 5 позиции, позволява приятна дрямка за детето. 

 Допълнителната анатомична възглавница дава възможност седалката да се адаптира към по-малките деца.