Noordi Polaris е създадена, за да позволи на детето да мечтае свободно, да привлече внимание, и да бъде важна част от Вашия стил на семейството.

Ярките и модерни цветове цветове стимулират познавателните процеси при детето и насърчават комуникацията и творчеството.

Noordi Polaris има леко алуминиево шаси със здрава и надеждна конструкция. Шасито е снабдено с амортисьори, стабилни колела с модерен дизайн и с надуваеми вътрешни гуми.

Маневреността на количката се осигурява от възможността на предните колела да се въртят на 360 градуса. Височината на дръжката лесно се регулира, а сгъването става за секунди.  Безопасността на количката е приоритет, поради което в кошницата за покупки са вложени светлоотразителни елементи.

Кошът за новородено предлага високо ниво на комфорт, луксозен интериор и е изключително просторен с вътрешни размери от 80х37 см.

Многофункционалният сенник има стабилна метална конструкция и няколко слоя от защитна материя, която предпазва от лоши атмосферни условия и горещо лятно време.

Сенникът предлага и практичен отвор за вентилация в задната част, а отличната циркулация на въздуха се осигурява и от вентилационните отвори в дъното на коша.

Удобното покривало за крака е изработено от устойчиви на атмносферни вклияния материали и превръща коша в уютна, топла люлка.

Интериорът е изработен от естествени материали, матрачето е произведено от кокосови влакна.

В предната външна част на коша има практичен регулатор на нивото на наклона на матрака, с който лесно може да свалите нивото, когато бебето заспи.

Комарникът е вграден в коша и се поставя за секунди.

Kошът за новородено е подходящ за деца на възраст от 0 до 6 месеца

Тегло на коша 4.7кг

Летният кош на количката Noordi също е изключително просторен с ширина от 35 см, вертикално пространство от 60 см и дължина в хоризонтално положение - 97 см.

Летният кош разполага също с чувалче за крака, което практично може да се отваря.

С удобния регулатор може да изберете една от  4 позиции за полягане, като последната е напълно хоризонтална.

За безопасността на детето се грижат 5-точковият предпазен колан и дръжка.

Летният кош на количката Noordi е подходящ за деца до 3-годишна възраст или 15 кг

Тегло на летния кош 5.2 кг

В комплекта е включена и кошче за автомобил, което може да се монтира и на шасито.

Тя е с размери: широчина – 30 см, дължина – 72 см, височина – 42 см

Кошчето също има чувалче за крака

Тегло на кошчето: 3.1 кг

 

Размер на сгънатото шаси: 63х61х29 см

 

24 месеца гранция

За продукта: Search - newviva.bg