NIP

Изложител: Раяленд ООД

ато най-старият производител на биберони в Германия от 1932 година, NIP спечелва доверието на клиентите си, като разработва бебешки продукти, които осигуряват най-добрата подкрепа за бебета и малки деца и улесняват ежедневието на родителите. NIP влагат сърцето и душата си в разработването и производството на безопасни, функционални продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество, най-строгите норми и всички законови изисквания. Марката работи в тясно сътрудничество с лекари и акушери от цял свят, внедрявайки най-новите открития на медицината и технологиите.
Гарантираното качеството на техните бебешки продукти е на почит не само в Германия. Продуктите им като залъгалки, бебешки шишета, гризалки и други вече са представени в над 45 страни по света и се радват на голяма популярност.
В борбата си за опазването на ресурсите на планетата, NIP използват все повече и повече устойчиви суровини. Като производител на бебешки продукти, компанията носи специална отговорност за опазването на ресурсите за бъдещите поколения. Ето защо устойчивостта винаги е била неразделна част от тяхната корпоративна философия.
Фирма Раяленд ООД е специализирана във внос и търговия с бебешки стоки и играчки. Основната ни цел е да предлагаме висококачествени стоки от цял свят на нашите клиенти. От собствен опит знаем колко е важно всеки родител да избере най-доброто за детето си. Ето защо ние сме винаги на разположение за консултация и съвети за най-добрия и подходящ избор според индивидуалните изисквания и нужди.
Първият магазин Raya Toys е открит в сърцето на Варна през 2000 г. и бързо се превръща в любима дестинация за поколения деца. Надграждайки този успех, Raya Toys се превръща във верига магазини с общо 9 обекта в градовете София, Варна, Пловдив и Търговище.
Нашите клиенти могат да ни намерят и онлайн на www.rayatoys.com. Идеята за онлайн магазина се роди от ангажимента ни да осигурим достъпност до богатия ни каталог от качествени продукти за родителите в цяла България.
Продуктовата ни гама обхваща артикули за бъдещи майки, всичко за бебето, както и богат асортимент за деца до юношеска възраст - играчки, дрехи, ученически пособия.
Нашата цел е да разберем нуждите на нашите клиенти, за да им предложим най-добрия избор и да им помогнем да намерят точно това, което търсят.