Nici

Изложител: Гуга ООД

Nici е немска марка играчки за деца, чиято централа се в северната част на Бавария, Германия. С течение на времето се утвърждава като производител на висококачествени играчки за деца и бебета. Вече почти 35 години малчуганите от различни страни се забавляват с продуктите му. Предприятието успешно си сътрудничи с бизнес партньори от над 30 страни, сред които Испания, Швейцария, Австрия, Португалия, България и др. Производителят създава различни герои, които през годините се превръщат в любими играчки за милиони деца.

 

Основни категории продукти, предлагани от Гуга ООД:

 

Плюшени играчки – тези персонажи излъчват положителна енергия. Те са изпълнени с индивидуалност и са способни да очароват малки и големи. Те са меки, плюшени и имат функции за затопляне. Направени са от безопасни материали, осигуряващи им издръжливост. Сред героите има плюшени играчки мамути, мечета, саблезъби тигри, еднорози, лъвчета, дракони и още много други. Плюшените играчки на Nici са полезни за децата, защото им помагат да развиват своите социални умения и да изграждат доверие към себе си и другите хора. Те дори помагат за развитието на езикови умения, тъй като при игра, децата обикновено си говорят със своя любим плюшен герой. Така, че меките и пухкави играчки са нещо много повече от средство за игра.

Играчки за деца – дават възможност на малчуганите да развихрят своето въображение и да придадат различен смисъл на играчките, с които са си избрали да играят. Богатото разнообразие от герои животни, позволява на вашето дете да покаже за кое животно бие сърцето му. От малки ключодържатели, които могат да носят навсякъде със себе си, до големи играчки – продуктите на Nici са достъпни за деца от всяка възраст.

Играчки за бебета – това са играчки създадени специално за най-малките. Най-важна е комуникацията с бебето през първите месеци. То трябва да усеща любов и топлина. Един от начините да се подкрепи комуникацията между родителите и бебето е именно с такива играчки. Децата изследват света, докато играят. Няма нищо по-хубаво още от малки да усещат топлина и позитивна енергия, за която могат да спомогнат играчките за бебета.

Гуга ООД е вносител и дистрибутор на висококачествени продукти за бебета, деца и техните родители. Ние внимателно подбираме всеки един артикул, който да включим в продуктовата си гама. Стремежа ни е да предлагаме само качествени продукти на утвърдени производители. Част от марките, които Гуга ООД дистрибутира в България са:

Twistshake –шведска фирма, която предлага иновативни бебешки шишета, детски чаши за пиене, прибори за хранене и др.

Nici – немска фирма за плюшени играчки

Globber – френска марка за тротинетки и колела за баланс

Classic World –качествени и разнообразни дървени играчки от първият ден на Вашето бебе

Shadez – швейцарска марка за детски слънчеви очила

Baby Merc – полски производител на бебешки колички и кошчета за кола

BabyAuto – испанска марка за детски столчета за кола

Puky – колела за баланс и тротинетки, произведени в Германия

Zooper – качествени бебешки колички на достъпни цени

Mario Inex – Полски производител на детски играчки и конструктори

EKO KIDS – произведени в Полша детски спални комплекти, хавлии, одеяла, и др.

WOW TOYS – Английска марка играчки с 5 години гаранция на механизмите

Ние, от Гуга ООД, работим в тясно сътрудничество с водещи физически и онлайн магазини в цялата страна, като постоянно полагаме усилия за развиване на партньорската ни мрежа. Качество на добра цена, честни и открити отношения – това е, което ни води в работата с нашите партньори.