Преди повече от 20 години Марлене Сандберг, майка на 2 деца и човек загрижен за околната среда,  осъзнава, че обикновените пелени/памперси  замърсяват изключително много и е време да се намери алтернативен еко вариант на тези продукти. След продължили 5 години изследвания и усилена работа, Марлене представя на пазара новата марка Naty by Nature Babycare,  която предлага биоразградими и щадящи околната среда пелени.  В следващите години марката започва да се предлага освен в Швеция и в много европейски държави, както и в САЩ, Канада, Австралия  и се превръща в една от водещите  „зелени“компании.

Какво прави пелените уникални?

Марката Naty единствено открито декларира състава на пелените, който е потвърден и с международен сертификат! Пелените са напълно хипоалергенни,натурални и не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето ви. При производството на еднократните пелени Nature Babycare се използват основно биоразградими естествени материали, които максимално щадят както бебето, така и природата. В пелените не се съдържат токсични материали, хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт,изкуствени аромати и бои.Външният слой  е със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер. Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. В резултат пелената не запарва и остава суха за по-дълго време.

АДОРНО ООД е официален представител и дистрибутор за България на марките Babymoov,Concord и David Fussenegger.АДОРНО ООД е собственик на регистрираната, в патентното ведомство на Република България търговска марка „БебеМаркети фирмата управлява магазини Бебе Маркет.Фирмата е специализирана в областта на търговията на едро и дребно с широка гама бебешки и детски стоки с доказано високо качество и отличаващ се дизайн. От 1991 година екипът на фирмата ни се занимава с търговска дейност, като от 2002 година усилията ни са насочени изцяло към сегмента детски стоки.